Ring til os på

Antenne og Parabol

Antenne og Parabol

Lund’s El-Teknik opdaterer- og servicerer antenneanlæg

Trænger din antenne eller parabol til en opdatering eller måske en udskiftning? Oplever du rystende- og pixelerende billeder på dit TV eller dårligt signal på din radio, er det nok på tide at få efterset -og måske renoveret dit antenneanlæg. For at få det maksimale ud af dine TV- og radiokanaler er det essentielt, at din antenne er monteret­- og indstillet korrekt og ikke er defekt. Hos Lund’s El-Teknik kører vi gerne ud til dig og efterser samt servicerer din installation, så du igen kan få glæde af dit TV og radio. Vi er din lokale antenneinstallatør i Nykøbing Falster og Marielyst.


Servicering og opsætning af parabol og antenne i Marielyst og Nykøbing F.

En parabol er det der gør, at vi kan modtage diverse radiokanaler og tv-kanaler fra satellitterne ude i rummet. De fleste mennesker hører radio eller ser TV hver eneste dag, og derfor er det naturligvis vigtigt, at parabolen virker, som den skal.
Ejer du et udlejningshus, som du lejer ud til udenlandske turister, er det en fordel, at din parabol kan modtage et udvalg af tyske og andre internationale kanaler. Dette kan vi gøre ved at indstille parabolen til at modtage fra Astra-senderen, som har et stort udvalg af forskellige tyske, engelske, franske og italienske kanaler.

Skal du have hjælp til at installere/opsætte ny router for WIFI og tv-bokse i forbindelse med din fibernetsinstallation (WAOO og Yousee), klarer vi naturligvis også det.


Kontakt os for yderligere information

Udover at yde service og opgradering af antenneanlæg og paraboler, tilbyder vi desuden opsætning, installation og opdatering af tv og andet multimedieudstyr. Når du vælger os som din elinstallatør, kan du roligt forvente et veludført stykke arbejde samt god kundeservice. Vi servicerer hver dag kunder på bl.a. Lolland-Falster og Sydsjælland og i Marielyst og Nykøbing Falster. Du er velkommen til at kontakte os på 26 21 36 61 eller blh@lundselteknik.dk for flere informationer eller en samtale om dine ønsker til diverse elinstallationer.

Brug for en elektriker?
Ring til os på 26 21 36 61

Vi ser frem til at levere el-arbejde i absolut topklasse til dit hjem, sommerhus eller din virksomhed i Marielyst, Nykøbing F. og omegn.