Ring til os på

Belysning

Belysning

Din lokale lysinstallatør i Marielyst og Nykøbing Falster

Hos Lund’s El-Teknik, der har eksisteret siden 2002, har vi mange års erfaring med lysinstallationer – både når det kommer til indendørs- og udendørs belysning samt tilhørende styringssystemer.
Når du skal have installeret nyt lys, uanset til hvilket formål, står vi klar til at være behjælpelige med kyndig rådgivning og vejledning. Har du ikke selv mod på at give dig i kast med at hænge de nye lamper, står vi selvfølgelig klar til at hjælpe dig.


Belysning til alle formål

Den rette belysning er altafgørende for, om vi føler os tilrette i et rum. Lyset spiller blandt andet ind på, om vi får en produktiv arbejdsdag og et hyggeligt- og komfortabelt hjemmeliv. Forskning viser, at den rette belysning på arbejdspladser og i institutioner har stor betydning for vores produktivitet og vores velbefindende. Især LED belysning har vist enormt gode resultater, når det kommer til velbefindende og produktivitet, da lyset har et behageligt- og naturligt skær. Desuden kan du spare mange penge på elregningen samt skåne miljøet for unødigt energiudslip, hvis du skifter til LED belysning – både i privaten, i industri, erhverv og institutioner.


Automatiseret lysstyring

Det er let at glemme den udendørs belysning – både at få det tændt og slukket. Du kan afhjælpe problemet med en bevægelsesmelder eller med et skumringsrelæ, der automatisk tænder, når det bliver mørkere udenfor, og lyset er for svagt. Hos Lund’s El-Teknik står vi klar til at vejlede dig i den rette løsning, og vi hjælper gerne med installationen af din udendørsbelysning.


Vil du vide mere?

Med en beliggenhed i Marielyst på Sydfalster kører Lund’s El-Teknik hver dag ud til kunder på Lolland-Falster og Sydsjælland. Du er velkommen til at kontakte os på 26 21 36 61 eller sende en mail til blh@lundselteknik.dk, hvis du har spørgsmål eller ønsker en uforpligtende snak.

Brug for en elektriker?
Ring til os på 26 21 36 61

Vi ser frem til at levere el-arbejde i absolut topklasse til dit hjem, sommerhus eller din virksomhed i Marielyst, Nykøbing F. og omegn.