Ring til os på

Lund’s El-Teknik – elektriker og elinstallatør

Lund’s El-Teknik – elektriker og elinstallatør

Vores profil ─ erfaren elektriker & elinstallatør i Marielyst og Nykøbing F.

Lund’s El-Teknik er et installatørfirma beliggende i Marielyst på Sydfalster. Herfra hjælper vi alle vores kunder ─ som primært befinder sig på Sydfalster, Falster, Lolland og Sydsjælland ─ med en lang række forskellige installationsopgaver. Vores elektrikere er faguddannede, og vi sætter en stor ære i at udfordre vores faglighed med henblik på videreudvikling af vores kompetencer.

Hos Lund’s El-Teknik kan vi hjælpe dig med løsning af installationsopgaver indenfor:

Antenner og paraboler
Belysning
Ladestander
Data- og netværksinstallationer
Elinstallationer
Vandvarmer
Køkken og bad
Nybyg og renovering
Pool og spabad
Varmepumper

Løsninger af opgaver bliver altid tilgået med en høj grad af professionalisme, hvor vores elektrikere stræber efter at levere elarbejde i højeste kvalitet ─ særligt i forbindelse med sikkerhed og dokumentation.

Herudover kan du som kunde hos Lund’s El-Teknik forvente jævnlig kommunikation, hvor vi gerne inddrager dig i løsning af opgaverne, så vores elektrikere kan løse opgaverne på en måde, som lever op til dine krav og forventninger.


Søger du elinstallatør eller elektriker på Sydfalster?

Ønsker du at modtage et uforpligtende tilbud fra os, eller vil du blot høre om dine muligheder, så er du velkommen til at ringe på telefon 26 21 36 61. Du kan også udfylde kontaktformularen på vores kontaktside ─ og vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt.


Manden bag Lund’s El-Teknik – Bjarne Lund-Carøe

Manden bag Lund’s El-Teknik, Bjarne Lund-Carøe, blev færdigudlært som kommunikationselektriker i 1995, er gift og har to børn.

Bjarne har arbejdet i diverse større- og mindre firmaer herhjemme, samt været på Thule-basen i Grønland.

Firmaet Lund’s El-Teknik blev grundlagt i 2002 – det skete efter bestået elinstallatøreksamen fra Københavns Maskinmesterskole i 2001. I starten blev firmaet drevet med udgangspunkt i Søborg og Vanløse, men siden 2005 er det sket fra Marielyst på Sydfalster.

Marielyst var ikke et ukendt område, idet Bjarne er uddannet elektriker på disse kanter, og derfor kender området ind -og ud. Bjarne har ligeledes fulgt med i den rivende udvikling, som Marielyst har gennemgået i de senere år og da muligheden bød sig i 2005, slog han til.

Brug for en elektriker?
Ring til os på 26 21 36 61

Vi ser frem til at levere el-arbejde i absolut topklasse til dit hjem, sommerhus eller din virksomhed i Marielyst, Nykøbing F. og omegn.