Ring til os på

Elinstallationer

Elinstallationer

Elinstallationer til private og erhverv i Marielyst og Nykøbing F

Vores kundeskare spænder bredt, og vi løser opgaver og udfører elinstallationer for både private og i erhvervsmæssige regi. Vi klarer alle typer opgaver, store som små, så uanset om du skal have udskiftet dine stikkontakter eller dit tavleanlæg, løser vi opgaven med stor grundighed og professionaltiet. Vi tilbyder en effektiv og kompetent elservice, hvis uheldet er ude. Vores servicevogne er udstyret med det nyeste professionelle værktøj, og vores servicemedarbejdere er vant til at løse problemerne professionelt og effektivt.


Erfarne og faguddannede fagfolk

Vores ansatte har en faglig uddannelse og stor erfaring, hvilket sikrer dig et godt – og veludført resultat – hver gang!

Vi har både kompetencerne og erfaringen til at klare alle typer opgaver inden for elektriske installationer og energiløsninger, varmepumper, solceller samt belysning. Er der behov for rådgivning og vejledning, står vi også gerne til rådighed.


Din lokale elinstallatør på Lolland-Falster og Sydsjælland

Lund’s El-Teknik har eksisteret siden 2002 og har derfor efterhånden varetaget alle former for elinstallationsopgaver og reparationer.  Firmaet er i dag beliggende i Marielyst på Sydfalster, hvorfra vi hver dag kører ud til kunder på på Lolland-Falster og Sydsjælland. Vil du vide mere om vores arbejde, og hvad vi kan gøre for dig, er du velkommen til at tage kontakt til os. Ring til os på 26 21 36 61 eller send en mail til blh@lundselteknik.dk, hvor vi med glæde besvarer dine spørgsmål.

Brug for en elektriker?
Ring til os på 26 21 36 61

Vi ser frem til at levere el-arbejde i absolut topklasse til dit hjem, sommerhus eller din virksomhed i Marielyst, Nykøbing F. og omegn.