Ring til os på

Hårde hvidevarer

Hårde hvidevarer

Vi installerer og servicerer alle former for hårde hvidevarer

Hos Lund’s El-Teknik spænder vores kompetencer bredt inden for elbranchen, og vi har efterhånden mange års erfaring med de fleste former for elinstallationer, reparationer, servicering og lignende. Inden for hårde hvidevare har vi blandt andet stor erfaring med reparation af vaskemaskiner, køleskabe og andre hårde hvidevarer. Skal du købe nye hårde hvidevarer, er vi naturligvis behjælpelige med at skaffe det rette produkt fra vores leverandører, hvorefter vi monterer og installerer produktet. Vi sikrer os desuden altid at produktet virker som det skal, før vi kører derfra.


Reparationer og udskiftning af enkeltdele i Marielyst og Nykøbing F
.

Oplever du problemer med et produkt, rykker vi ud og foretager en hvidevareservice. I nogle tilfælde er det nødvendigt med udskiftning af enkeltdele, og andre gange kan de defekte dele repareres. Vi informerer naturligvis altid om en reparation eller udskiftning før arbejdet påbegyndes, således at der altid er klare linjer mellem os og vores kunder, så der ikke opstår unødig forvirring. Kundernes ønsker og behov er det vigtigste for os, og vi arbejder hårdt for altid at imødekomme disse og dermed levere en god kundeservice samt et veludført stykke arbejde.


Din lokale elinstallatør og reparatør

Lund’s El-Teknik er beliggende i Marielyst på Sydfalster og består af et team af dygtige og veluddannede elinstallatører. Uanset opgavens art rykker vi hver dag ud for at løse diverse problemer, reparationer og elinstallationer i byer omkring Nykøbing F og andre dele af Sydsjælland. Vil du vide mere om, hvad vi kan gøre for dig, er du velkommen til at ringe til os på 26 21 36 61 eller sende en mail til blh@lundselteknik.dk, hvor vi besvarer spørgsmål og kan komme med uforpligtende tilbud.

Brug for en elektriker?
Ring til os på 26 21 36 61

Vi ser frem til at levere el-arbejde i absolut topklasse til dit hjem, sommerhus eller din virksomhed i Marielyst, Nykøbing F. og omegn.