Ring til os på

Nybygning & renovering

Nybygning & renovering

Lund’s El-Teknik har stor erfaring indenfor renovering og nybygning

Når der skal renoveres eller bygges nyt, er det vigtigt at tænke på elinstallationen, og hvordan man ønsker den integreret i sit hjem.


LK IHC-Wireless

Et populært tiltag er at lave intelligente ”stand-alone” løsninger såsom trådløse tændinger (lys, ventilation, varme m.m.) og lysdæmpning,. Andre intelligente/automatikløsninger i installationen kunne være bevægelsescensorer og skumringsrelæ for lysstyrring (eks. er det altid en god investering at installere i sin indkørsel – det er både energibesparende og behageligt at lyset automatisk tændes, samt den præventive virkning det har i forhold til uvelkomne gæster). Timere, som bruges til eks. at sætte tid på kaffemaskinen, så den automatisk slukker efter 10-15 minutter) og ladere til eks. mobiltelefoner/enheder.

LK IHC-Wireless installation på loft

Når man vælger kontakter/afbrydere, kan man selv vælge hvilken farve rammer og designtyper, man vil have – det er altså ikke mere nok, bare at tage til takke med hvide eller grå kontakter/afbrydere, men nu er det muligt at vælge nøjagtig det design, man finder mest passende til ens bolig – det er trods alt en ting, der skal kigges på i mange år fremover. Få flere ideer på https://www.lk.dk/.


Din lokale elinstallatør på Marielyst, Nykøbing F, Falster, Lolland og Sydsjælland

Lund’s El-Teknik har eksisteret siden 2002 og har derfor efterhånden varetaget alle former for elinstallationsopgaver og reparationer.  Vi er i dag beliggende i Marielyst på Sydfalster. Søger du råd, hjælp eller vejledning mht. til elinstallationerne i dit nybygget eller nyrenoveret hus eller sommerhus, så er du velkommen til at tage kontakt til os. Ring til os på 26 21 36 61 eller send en mail til blh@lundselteknik.dk, hvor vi med glæde besvarer dine spørgsmål.

Brug for en elektriker?
Ring til os på 26 21 36 61

Vi ser frem til at levere el-arbejde i absolut topklasse til dit hjem, sommerhus eller din virksomhed i Marielyst, Nykøbing F. og omegn.