Ring til os på

Luft, varmepumpe & poolvarmepumpe

Luft, varmepumpe & poolvarmepumpe

Varmepumper til hus, sommerhus og pool i Marielyst og Nykøbing F.

Hos Lund’s El-Teknik tilbyder vi salg og opsætning af forskellige løsninger inden for varmepumper til både bolig og swimmingpool. Vi har mange års erfaring med installation af varmepumper, og vi forhandler kun produkter fra markedets bedste producenter. Sommerhus, helårsbolig eller virksomhed – vi dækker både Marielyst, Nykøbing Falster, Lolland og hele Sydsjælland.


Skær i energiforbruget med en varmepumpe

Med en luft/luft varmepumpe kan du effektivt spare penge på opvarmningen af din bolig. Varmepumpen fungerer både som supplement og erstatning til konventionel opvarmning, hvorfor den kan indgå i det omfang, du ønsker. Du kan blot nyde et forbedret indeklima samt en besparelse på omkring 3/4 af energiregningen.

Styringen af varmepumper kan i dag ske på flere måder – både manuelt men også med et indbygget WIFI- eller GSM-

Vi forhandler udelukkende kvalitetsvarmepumper fra anerkendte producenter.

Søger du et billigere alternativ til konventionel elopvarmning til din pool, er en luft/vand varmepumpe særdeles velegnet. Varmepumpen er ikke blot bedre for miljøet, den skærer også betydeligt i din elregning – endda op til 85% sammenlignet med elvarme. Vi forhandler poolvarmepumper fra Gullberg Jansson, der producerer poolvarmepumper, der henvender sig særligt til nordiske klimaforhold. Vi har desuden erfaring med opsætning- og installation af varmepumper til både indendørs- og udendørs pools.


Luft/luft varmepumpe

En luft/luft varmepumpe sørger for at konvertere den varme som er i udeluften til varme, som bliver cirkuleret rundt i din bolig. En luft/luft varmepumpe kan hurtigt tjene sig selv ind – en varmepumpe med en værdi af COP 4 skaber ca. 4 kWh for hver én kWh. Der er rigtig mange penge at spare ved at anvende en luft/luft varmepumpe.


Luft/luft varmepumpe – Hvor meget sparer man?

Det Teknologiske Institut lavede for nogle år tilbage beregninger for luft/luft varmepumpe kontra elvarme. De brugte et eksempel med et 90 m2 sommerhus.

  • Første eksempel blev hele sommerhuset opvarmet af kun elvarme, hvilket blev 8000 kWh a 2 kr. – hvilket med hurtig hovedregning løber op i 16.000 kr.
  • Andet eksempel brugte de en luft/luft varmepumpe til 70% af opvarmning, de sidste 30% var stadig elvarme. Ved at anvende luft/luft faldt elforbruget til 9.000 kr.

På et år har sommerhusejeren altså sparet 7.000 kr.! I eksemplet er der tale om en varmepumpe til 20.000, så luft/luft varmepumpen har tjent sig selv hjem på bare 3 år.


Installation af varmepumpe

Hos Lund’s El-teknik har vi mange års erfaring i opsætning, montering og installation af luft/luft varmepumper i både helårsboliger og sommerhuse. Vi er KMO-certificeret og godkendt kølemontør og står derfor altid klar til at vejlede, rådgive og hjælpe dig. Det er vigtigt at en varmepumpe bliver monteret- og installeret rigtigt, for at den kan holde i mange år. Det er ligeledes vigtigt med den jævnlig almenrengøring af filtersystemet samt årligt eftersyn/rengøring af varmepumpens inde- og udedel (lovpligtigt ved en kølemiddelsfyldning over 1 kg). Ved vores serviceeftersyn kontrollerer vi varmepumpens funktioner og effektivitet samt det også væsentlige element af ude- og indedel med godkendte produkter.
Ved en årlig hovedrengøring af din varmepumpe kan du øge din ydeeffektivitet med op til 5-10%.

Se mere om de Bosch varmepumper vi installerer her.


Ring og hør nærmere

Ønsker du at vide mere om, hvordan installation af varmepumper kan skære i din energiregning samt mindske miljøbelastningen, eller ønsker du et uforpligtende tilbud på installation af din næste varmepumpe? Så er du velkommen til at kontakte os på telefon 26 21 36 61. Vi holder til i Væggerløse, Marielyst, og vi dækker hele området samt Nykøbing F, Falster, Lolland og Sydsjælland.

Vi glæder os til at hjælpe dig!

Udover varmepumper kan vi også hjælpe med elinstallationer, hårde hvidevarer, ladestander, pool og spabade, belysning, antenne og parabol, nybyggeri og renovering, vandvarmer, samt data og netværksinstallationer.

 

Brug for en elektriker?
Ring til os på 26 21 36 61

Vi ser frem til at levere el-arbejde i absolut topklasse til dit hjem, sommerhus eller din virksomhed i Marielyst, Nykøbing F. og omegn.