Ring til os på

Pool & Spabad

Pool & Spabad

Vi fejlfinder på spabade og pool

Har du et spabad eller en pool, der ikke gør som den skal? Hos Lund’s El-Teknik har vi stor erfaring med at fejlfinde og udskifte defekte reservedele i både pools og spabade. Der kan være forskellige årsager til, at din pool eller spabad ikke fungerer som det skal, og hvis du ikke selv kan lokalisere fejlen, er vi specialister i netop dette!


Miljørigtige løsninger til spabade og pool

Hvis der i anlægget i poolen eller spabadet er installeret en ældre cirkulationspumpe, kan det i mange tilfælde være en energivenlig løsning at udskifte denne med en frekvensstyret pumpe. Kombineres denne med en varmepumpe, udstyres anlægget med den nyeste og højeste energibesparende teknologi. Oplever du problemer med vandkvaliteten, kan man med fordel opgradere filteret ved at skifte fra det nuværende sandmedie til glasmedie, der ikke blot øger vandkvaliteten, men samtidig desuden reducerer forbruget af kemiprodukter.


Dygtige og erfarne fagfolk

Vi ønsker at være din foretrukne elinstallatør på Marielyst, Lolland-Falster og Sydsjælland, og vi arbejder derfor hver dag hårdt på at levere et godt stykke arbejde samt yde den bedste service for vores kunder.


Kontakt os for at høre nærmere

Uanset om du søger råd til en mere energivenlig løsning eller har fejl og mangler, der skal udbedres eller opgradering af installationen, er vores team hos Lund’s El-Teknik en stabil samarbejdspartner.
Med en beliggenhed i Marielyst, har vi hjulpet mange sommerhusejer, og kører dagligt ud til kunder i hele området. Kontakt os endelig for at høre nærmere eller for et uforpligtende tilbud på 26 21 36 61 eller blh@lundselteknik.dk.

Brug for en elektriker?
Ring til os på 26 21 36 61

Vi ser frem til at levere el-arbejde i absolut topklasse til dit hjem, sommerhus eller din virksomhed i Marielyst, Nykøbing F. og omegn.